Wij duiken er weer in 2023

Nationale Waarborg viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. 2023 staat in het teken van dit jubileum, maar traditiegetrouw zetten we ons ook in voor de Stichting ALS Nederland.

Samen met collega's, vrienden en relaties Duiken wij er weer in voor Tim, Monique en alle anderen die met deze vreselijke ziekte te maken hebben!

Team Nationale Waarborg zet zich al een aantal jaren in voor de strijd tegen de ziekte ALS. Inmiddels hebben we meer dan 6 ton opgehaald. Er is nog steeds veel geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling voor ALS. Na diagnose leven ALS-patiënten nog slechts 3 tot 5 jaar. Wij vinden dat iedereen een kans van leven verdient. Wij gaan door met onze strijd totdat er een oplossing is en de tijd tikt door.

Voor de derde maal op rij zwemmen we tijdens ons jubileumfeest op zaterdag 9 september twee kilometer in de Loosdrechtse Plassen!
We nodigen je graag uit met ons mee te doen. Als individu, of in een eigen team met collega’s, relaties of vrienden. 

Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt om je die twee kilometer als een vis in de Loosdrechtse plassen te voelen. Wat we van jou vragen als tegenprestatie is ons te helpen zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor Stichting ALS Nederland. Ben je niet zo’n sportieveling? Geen probleem, je geeft ons geen mooier cadeau dan te sponsoren. Klik daarvoor op de knop Doneer nu.

Wij zijn collega’s, familie en vrienden van Tim en van Monique.

Tim is inmiddels overleden aan ALS. Tim was niet alleen een gewaardeerde collega en leeftijdgenoot. Hij is ook echtgenoot en vader van een mooie dochter. Wij kunnen ons nauwelijks voorstellen wat deze ziekte voor impact heeft op het gezin en de familie. Onze onmacht zetten we om in energie omdat we, net als Tim, geloven in de kracht van positiviteit. Deze vreselijke ziekte gaan we verslaan. Nationale Waarborg is marktleider in het verzorgen van bankgaranties voor particulier onroerend goed.

Het doorzettingsvermogen van Monique heeft haar ver gebracht en ze heeft een mooie lange tijd voor advieskantoor Zeevat Hypotheken & Assurantiën mogen werken. Monique is op jonge leeftijd getroffen door de spierziekte ALS. En dat terwijl ze zo vol in het leven staat en zo’n toegevoegde waarde heeft. Maar Monique blijft aan ons team verbonden!

Al onze acties kun je op onze websites volgen:

https://nationalewaarborg.nl/adviseur/

https://www.zeevat-advies.nl/